Spetterende fantastische BnP nieuwjaarsreceptie

Op woensdag 8 januari jl. heeft er weer een spetterend nieuwjaarsreceptie van BnP plaatsgevonden in Bavel. Met alle relaties is getoost op het nieuwe jaar.

2019 was voor BnP een zeer bijzonder jaar. Een jaar waarin bedrijfsoverdracht plaatsvond moeder, zoon. (Familiebedrijf). En gewerkt met en vóór onze relaties! Het nieuwe jaar blijven we dit zeker vasthouden en we werken hard aan onze eigen identiteit, innovatie etc. Want ook die kan eens in de zoveel tijd wel een opfrissertje gebruiken.

Een nieuwe look. Website! Digitaal online dossier? Digitaliseren administatie, wat past bij de relatie. Dit alles bekijken wij continu kritisch. Waar bent u als relatie mee gebaat?

Kunnen wij als BnP nog meer voor u gaan betekenen, zodat het ondernemen nog prettiger wordt?

Onderneemt u niet alleen meer binnen onze landsgrenzen? Hiervoor hebben wij dan ook ons team uitgebreid met specialisten, toppers stuk voor stuk.

Ook gaan wij de diverse samenwerkingen voortzetten met o.a. advocaten, voor al uw juridische vragen. Evenals overige dienstverleners, zodat wij u één loket functie kunnen bieden.

Maar er komt in 2020 nog veel meer. Meer dan u had verwacht! BnP komt zoals altijd naar u toe! Onze clientèle zijn niet alleen in Brabant gevestigd, maar ook daar buiten. Deze willen wij graag snel en efficiënt blijven bedienen! Tijd is geld voor de ondernemer. Daarom zal BnP op diverse plaatsen in alle rust zich hier en daar gaan settelen. Niet direct met kantoren hoor, gewoon modern, laagdrempelig, waar het schikt. BnP spreekt de taal van de ondernemer!

In 2019 bestond BnP 15 jaar. Deze feestelijke gebeurtenis hebben wij natuurlijk ook niet zomaar voorbij laten gaan.

Hou altijd onze website en de social media, en gratis nieuwsbrieven in de gaten voor al het actuele nieuws!!

Jaarlijkse hebben wij vaste bijeenkomsten binnenkort maakt Jeffrey de planning bekend. Wel blijven natuurlijk de vaste inloopdagen van kracht voor starters, werkgevers etc.

Onze gasten complimenteerde na afloop allemaal weer, bij vertrek, leuke warme dank e-mails, whatsapp berichten. Evenals de leuke posts via diverse social media kanalen, welke we mochten ontvangen.

BnP heeft evenals vele relaties voor vele uitdagingen gestaan, deze gaan ze niet uit de weg. Een goede ondernemer verdiend een goede, serieuze, krachtige adviseur!

Wij kijken terug op een fantastische nieuwjaarsreceptie! Met een compliment wat we meenemen en danken aan het team, de parels. Het is een warm bad, net een familie. Zo onderscheidend, en dichtbij de mens, de onderneming.

Dank aan alle, BnP zal diverse zaken ondersteuning geven, de betrokken stichtingen zijn vrij onze naam te benoemen.

BnP de betrokken partner, voor u!

https://www.b-n-p.nl/